HBO vs Netflix vs SkyShowtime vs Apple vs Amazon

...

Moderátor: Mods_senior

AirCrew
Level 2
Level 2

HBO vs Netflix vs SkyShowtime vs Apple vs Amazon

Příspěvek od AirCrew »

Kto z Vas ma niektore z tychto a vie porovnat, co je priblizne lepsie?

Netflix: Uprimne si myslim, ze platit si za 4K Netflix subscription je najvacsi scam aky som videl. Pomaly ziaden film ani serial nemaju v 4K, ked si pozriete tak vsetko pomaly je HD apod...

HBO: Maju vsetko skoro v 4K, ale mam pocit, ze nemaju taky vyber ako na Netflixe...aj ked coskoro si ludia predplatia radsej HBO kvoli Harry Potterovi

Skyshowtime: s tymto nemam skusenost, ale serial Masters of Sex bol od Skyshowtime

Apple: nemam skusenost

Amazon: nemam skusenost

Tak ci tak, vsetky streamovacie sluzby su na PC obmedzene na 720p okrem MacOS, kde na Safari vam pojde 1080p. Jedine kde si pozriete skutocne 4K kontent je na TV, pretoze niektore nase CZ/SK stranky ponukaju filmy automaticky po vydani na ich stranke a je jasne, ze tie stranky natacaju serialy/filmy z Netflixu / HBO cez nejaky program, ktory nezachyti system streamovacich sluzieb a tak mozu pokojne nahravat obsah, pretoze preto nie je moznost pozerat toto v 4K, pretoze by tak mali zadarmo 4K format hned po vydani filmu priamo na tychto strankach kde su tie filmy a serialy zadarmo ( vsetci vieme ake to su )
HelFix
Level 4.5
Level 4.5

Re: HBO vs Netflix vs SkyShowtime vs Apple vs Amazon

Příspěvek od HelFix »

U nás doma nejvíce jede Netflix.
4K jsou ve směs hlavně jejich Netflix Originals.
HBO jsem měl, ale výběr pro nás nebyl zajímavý.
Skyshowtime: Měl jsem v rámci akce na 3 měsíce za nízkou částku, ale spuštěno možná 2x měsíčně.
Apple: zde máš přístup v rámci předplatného jen k AppleTV obsahu, ostatní filmy musíš kupovat.
Amazon: mám v rámci amazon prime, moc nevyužívám, ale amazon prime v rámci dopravy na amazonu používám, tudiž pro mě přidaná hodnota.

Je to tedy o tom, co zvolíš a co ti bude nejvíce vyhovovat.

Naše výbava je ve formě: Netflix + Disney Plus + Prima + OnePlay. Tohle je kolečko, které se u nás nejvíce točí a pravidelně využívá.
A je to spíše pro přítelkyni všechno. Filmy, které nikde nejsou si najdu na internetu a podívám se tam. Ale to už je mimo téma.
AirCrew
Level 2
Level 2

Příspěvek od AirCrew »

Aj ja som mal disney plus, ale to len pre neter kvoli Disney rozpravkam ako su H2O, Hannah Montana apod...

Zase HBO ma top kvalitu, ale to bez 4K TV je zase len o 720p na PC...
falco_dee
Level 3
Level 3

Příspěvek od falco_dee »

Je těžký si vybrat jedno předplatné. U nás doma máme hlavně Netflix a HBO. Dřív i Disney ve více lidech, ale to pak zrušili a nemělo smysl to platit.

Řekl jsem si, že si případně počkám, kde co vyjde a tam si to třeba na měsíc/dva zaplatím a pak to zase zruším. Za mě je to dobrá taktika pokud chceš mít jen jedno předplatné. Aktuální nabídku si najdeš na netu a podle toho kde tě toho zajímá víc si vybereš a točíš to.
CPU: Ryzen 7 7800X3D GPU: GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC 16GB MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI RAM: Kingston Fury Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400 CL32 PSU: Seasonic Focus (GX-850) - 850W SSD1: Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 250GB SSD2: Samsung SSD 980, M.2 - 1TB CASE: Fractal Design Meshify C bílá (okno TG) CPU Cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 Monitor: 34" Dell Alienware AW3423DWF (QD-OLED)
wheelmenman
nováček

Příspěvek od wheelmenman »

Nejlepší je jellyfin a vlastní server :D

Každá streamovací služba má svoje limitky a pokud se chceš dívat na nejnovější trendy tak si musíš vlastně platit všechno :D

Když po XXX letech zrušíš předplatný který tě stálo XXX tisíc tak nemáš vůbec nic ale u NASky sice zaplatíš za pořízení ale zůstane ti to...
AirCrew
Level 2
Level 2

Příspěvek od AirCrew »

falco_dee píše:
01 dub 2026 16:32
Je těžký si vybrat jedno předplatné. U nás doma máme hlavně Netflix a HBO. Dřív i Disney ve více lidech, ale to pak zrušili a nemělo smysl to platit.

Řekl jsem si, že si případně počkám, kde co vyjde a tam si to třeba na měsíc/dva zaplatím a pak to zase zruším. Za mě je to dobrá taktika pokud chceš mít jen jedno předplatné. Aktuální nabídku si najdeš na netu a podle toho kde tě toho zajímá víc si vybereš a točíš to.
Avsak nabidka moze byt klamliva. The OC malo byt na HBO SK Netflixe, dal som si subscription, nebolo to tam a na podpore mi napisali, ze nemaju momentalnu platnu licenciu na tento serial....
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dočasně zamítnuté přihlášení do účtu Amazon
    od warcraftan » » v Vše ostatní (Off topic)
    2 Odpovědi
    30950 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mmmartin

Zpět na „Vše ostatní (sw)“