Pojďme pokračovat v naší dlouhodobé tradici a pochlubme se, co jsme si koupili zajímavého v roce 2024.
Neváhejte a pochlubte se, čím jste si udělali radost tento rok - samozřejmě jde hlavně o to pochlubit se věcmi týkající se IT, ikdyž nemusí jít nutně jen o PC nebo hardware..i nějakým pěkným SW nebo výbavou pracovního stolu si člověk může udělat radost.
Svůj nákup ideálně doložte i fotkou či obrázkem, abychom si mohli udělat lepší představu
Koupeno za 200 Euro od nemeckeho prodejce jakozto nefunkcni, jenom headset, kabel a linkbox.
Ovladace mam od Valve Index (original HTC jsou nepouzitelne, to je ovladac k TV a ne na VR)
a zakladnove stanice verze 1.0 mam od HTC Pro, jsou kompatibilni. Opraveno behem 1 hodiny,
plne funkcni. Jen IL-2 Battle of Stalingrad ma v tom 5K rozliseni prumerne 40 fps.
Pro občasné cesty repasovaný notebook do 10k Kč z Gigacomp jakost A: ThinkBook 14 G3 ACL s Ryzen 5 5500U, 16GB, W11.
Hned jsem osadil druhý M.2 LEXAR NM710 500GB pro OS Linux.
Pro občasné cesty za kulturou jsem si obstaral nový digitální mix (A&H CQ20-B) a trochu vylepšil bezdrátové spojení, napájení a ovládání pomocí aplikace Mixing Station
Já si nedávno koupil bazarovou Asus RTX 3080 Ti Strix. Mám na ni i vodní blok a budu ji dávat do vodního okruhu, až koupím druhej radiátor a fitinky :)
Zkusim tema trochu ozivit a prilozim, co jsem si nedavno zakoupil coby vzpominku na me detstvi - Commodore 128D Ja mel sice plastovou verzi C128D, ktera mela i madlo a pod case se dala vlozit klavesnice a taky jsem mel lehce jiny monitor, presto je to skvely navrat do mych vzpominek.
Navic, v dnesni dobe internetu je nesmirne jednoduche zakoupit desitky/stovky disket s hrami a programy, o tom se mi tenkrat ani nesnilo...
:idea: Bohužel, jiný operační systém než Windows nelze doporučit , neboť operační systém Linux je milión distribucí Linuxu a ani jediný, který by mohl konkurovat Windows! Milión distribucí Linuxu jsou synonymem pro milión problémů, které začínají,...
Poslední příspěvek
Vážení diskutující,
společným snažením vytváříte další téma, které spěje k zamčení. Brzděte prosím své snahy přesvědčit nepřesvědčitelné o své pravdě.
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
vedeli by ste mi prosim poradit najviac safe kluc na MFS 2024 na STEAM? Popripade bude tam nejaky rozdiel ak to nebude na steame ale na inej platforme? Chcem to hrat na PC, ale na steame to maju za 80 euro co je nenormalne velka suma....
Poslední příspěvek
ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací černých Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována #
Název: Office 2024 Pro Plus
Info: Levný způsob jak mít legální office 2024
Stav: Nepoužité
Koupeno: 2025
Záruka do: Záruka na aktivaci, faktura
Důvod prodeje: Přebytek licencí
Cena: Office 2024 Pro Plus 200 Kč
Způsob předání: SZ, mail, SMS
Měl bych prosím tyto dotazy:
- pokud mám fotošop spuštěný a k tomu procházím obrázky pomocí například FastStone, postačí, pokud fotku, kterou chci upravit chytnu, stáhnu na lištu, kde je spuštěný fotošop. Ten se mi roztáhne na plochu. Já pak stále...