GPU Mem Temp

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Vojta_
Level 1.5
Level 1.5

Re: GPU Mem Temp

Příspěvek od Vojta_ »

RDR 2 čas od času padá bez jakékoliv hlášky, normálka.. :D jsou toho plná fóra. Naštěstí bývá ta doba tak dlouhá, že to většinou tak dlouho v kuse ani nehraju.

Zkoušel jsem různé návody, přepínat mezi vulkánem a DX. Hodně lidi píše, že na vulkánu to běží lépé a bez crashe ale za mně teda vůbec. Obraz se trhá, blikají a doskakují textury.
AirCrew
Level 2
Level 2

Příspěvek od AirCrew »

Ja mam Gigabyte Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16G https://datacomp.sk/gigabyte-radeon-rx- ... 02030.html

Ja pocitam ze mi to GPU vydrzi este 3-4 roky mozno 5, budem rad. Ale nabuduca zastavka je asi uz nVidia...radsej si priplatim, ale maju lepsi ray tracing, na ktorom mi velmi zalezi a rovnako ako aj moznost vyuzivat DLSS 5 coskoro
šulda
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od šulda »

Seš neskuitečnej. Bubláš tady x témat o penězích a najednou si připlatíš! Co si vyzkoušel k porovnání a kolik si ochoten do to toho vložit? Neřeš GPU, ale sebe.
Člověk se pořád učí.
AirCrew
Level 2
Level 2

Příspěvek od AirCrew »

Ty mas nejaky velmi velky problem s ludmi, pretoze teba to nema co zaujimat moja osoba a aky som clovek. Teba ma zaujimat obsah prispevku a ak ta to nezaujima, tak nemusis do tohto prispevku nic pisat, uz to nie je prvykrat co vidim tvoje prispevky ako sa navazas do ludi na tomto fore. Zacni od seba najprv.
Baggy
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od Baggy »

To je ten nvidia marketing :D Každý hloupější člověk si po koupi amd karty když zjistí že je třeba pár věcí donastavit , hned řekne jak si za nvidii radši připlatí to už i zde nechávám bez komentáře šuldo :D K věci - koukáš při sledování teplot na té gpu opravdu na mem temp ? není to hot spot ? hotspot na 86°C je vlastně super hodnota.
CPU:Ryzen 7 7700x MB:MSI B650 Tomahawk WiFi RAM:16+8GB 6000MT/s OS DISK:NVME PATRIOT P320 256GB NVME:CRUCIAL P510 2TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:RAID5->3xWD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX 6800 16GB CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
AirCrew
Level 2
Level 2

Příspěvek od AirCrew »

1. Microsoft Flight Simulator 2024 do tej doby, dokym vysiel update SU5 beta sa zobrazoval glitch pri lietani v noci v cockpite ak boli zapnute svetla v cockpite - problem vznikol len pri hrani s AMD gpu.

2. Pomaly vsetky tituly co ja osobne hrajem maju bud FSR2 alebo FSR3, na FSR4 mozem zabudnut a nedockam sa toho v blizkej dobe.

3. Ray Tracing vykon, na ktorom mne ako hracovi dost zalezi ma nVidia opodstatne lepsi vratane Ray Tracing repairu a Direct Lighting, AMD to nema.

4. Nebudem este ako koncovy uzivatel GPU od AMD instalovat nejaky optiscaler apod. a hrat sa s nastaveniami hodiny len aby som dostal to, co ponuka nVidia v jednom nastaveni a kliknuti.

Ja nehovorim, ze AMD gpu je zle vseobecne. Ja hovorim, ze mne AMD gpu nevyhovuje, pretoze to co chcem ja ponuka nVidia, ale zvolil som AMD len z hladiska financnych prostriedkov. Ak by som mal v tej dobe moznost si kupit 5070Ti alebo 5080, tak by som tomu tak urobil. Ale viem, ze v buducnosti si urcite zakupim GPU od nVidie a to rovno 7080 alebo 8080 ( uvidim ako dlho vydrzi RX 9070XT )

A spat k teme: Hotspot mam 78 stupnov, Mem Temp je 84-86, co som zistil, ze pri takychto GPU je to v poriadku hodnota.

Zpět na „Problémy s hardwarem“