Zkoušel jsem různé návody, přepínat mezi vulkánem a DX. Hodně lidi píše, že na vulkánu to běží lépé a bez crashe ale za mně teda vůbec. Obraz se trhá, blikají a doskakují textury.
GPU Mem Temp
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
Vojta_
- Level 1.5

Re: GPU Mem Temp
RDR 2 čas od času padá bez jakékoliv hlášky, normálka..
jsou toho plná fóra. Naštěstí bývá ta doba tak dlouhá, že to většinou tak dlouho v kuse ani nehraju.
Zkoušel jsem různé návody, přepínat mezi vulkánem a DX. Hodně lidi píše, že na vulkánu to běží lépé a bez crashe ale za mně teda vůbec. Obraz se trhá, blikají a doskakují textury.
-
AirCrew
- Level 2

Ja mam Gigabyte Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16G https://datacomp.sk/gigabyte-radeon-rx- ... 02030.html
Ja pocitam ze mi to GPU vydrzi este 3-4 roky mozno 5, budem rad. Ale nabuduca zastavka je asi uz nVidia...radsej si priplatim, ale maju lepsi ray tracing, na ktorom mi velmi zalezi a rovnako ako aj moznost vyuzivat DLSS 5 coskoro
Ja pocitam ze mi to GPU vydrzi este 3-4 roky mozno 5, budem rad. Ale nabuduca zastavka je asi uz nVidia...radsej si priplatim, ale maju lepsi ray tracing, na ktorom mi velmi zalezi a rovnako ako aj moznost vyuzivat DLSS 5 coskoro
-
šulda
- Level 4.5

Seš neskuitečnej. Bubláš tady x témat o penězích a najednou si připlatíš! Co si vyzkoušel k porovnání a kolik si ochoten do to toho vložit? Neřeš GPU, ale sebe.
Člověk se pořád učí.
-
AirCrew
- Level 2

Ty mas nejaky velmi velky problem s ludmi, pretoze teba to nema co zaujimat moja osoba a aky som clovek. Teba ma zaujimat obsah prispevku a ak ta to nezaujima, tak nemusis do tohto prispevku nic pisat, uz to nie je prvykrat co vidim tvoje prispevky ako sa navazas do ludi na tomto fore. Zacni od seba najprv.
-
Baggy
- Level 4.5

To je ten nvidia marketing
Každý hloupější člověk si po koupi amd karty když zjistí že je třeba pár věcí donastavit , hned řekne jak si za nvidii radši připlatí to už i zde nechávám bez komentáře šuldo
K věci - koukáš při sledování teplot na té gpu opravdu na mem temp ? není to hot spot ? hotspot na 86°C je vlastně super hodnota.
CPU:Ryzen 7 7700x MB:MSI B650 Tomahawk WiFi RAM:16+8GB 6000MT/s OS DISK:NVME PATRIOT P320 256GB NVME:CRUCIAL P510 2TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:RAID5->3xWD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX 6800 16GB CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7
-
AirCrew
- Level 2

1. Microsoft Flight Simulator 2024 do tej doby, dokym vysiel update SU5 beta sa zobrazoval glitch pri lietani v noci v cockpite ak boli zapnute svetla v cockpite - problem vznikol len pri hrani s AMD gpu.
2. Pomaly vsetky tituly co ja osobne hrajem maju bud FSR2 alebo FSR3, na FSR4 mozem zabudnut a nedockam sa toho v blizkej dobe.
3. Ray Tracing vykon, na ktorom mne ako hracovi dost zalezi ma nVidia opodstatne lepsi vratane Ray Tracing repairu a Direct Lighting, AMD to nema.
4. Nebudem este ako koncovy uzivatel GPU od AMD instalovat nejaky optiscaler apod. a hrat sa s nastaveniami hodiny len aby som dostal to, co ponuka nVidia v jednom nastaveni a kliknuti.
Ja nehovorim, ze AMD gpu je zle vseobecne. Ja hovorim, ze mne AMD gpu nevyhovuje, pretoze to co chcem ja ponuka nVidia, ale zvolil som AMD len z hladiska financnych prostriedkov. Ak by som mal v tej dobe moznost si kupit 5070Ti alebo 5080, tak by som tomu tak urobil. Ale viem, ze v buducnosti si urcite zakupim GPU od nVidie a to rovno 7080 alebo 8080 ( uvidim ako dlho vydrzi RX 9070XT )
A spat k teme: Hotspot mam 78 stupnov, Mem Temp je 84-86, co som zistil, ze pri takychto GPU je to v poriadku hodnota.
2. Pomaly vsetky tituly co ja osobne hrajem maju bud FSR2 alebo FSR3, na FSR4 mozem zabudnut a nedockam sa toho v blizkej dobe.
3. Ray Tracing vykon, na ktorom mne ako hracovi dost zalezi ma nVidia opodstatne lepsi vratane Ray Tracing repairu a Direct Lighting, AMD to nema.
4. Nebudem este ako koncovy uzivatel GPU od AMD instalovat nejaky optiscaler apod. a hrat sa s nastaveniami hodiny len aby som dostal to, co ponuka nVidia v jednom nastaveni a kliknuti.
Ja nehovorim, ze AMD gpu je zle vseobecne. Ja hovorim, ze mne AMD gpu nevyhovuje, pretoze to co chcem ja ponuka nVidia, ale zvolil som AMD len z hladiska financnych prostriedkov. Ak by som mal v tej dobe moznost si kupit 5070Ti alebo 5080, tak by som tomu tak urobil. Ale viem, ze v buducnosti si urcite zakupim GPU od nVidie a to rovno 7080 alebo 8080 ( uvidim ako dlho vydrzi RX 9070XT )
A spat k teme: Hotspot mam 78 stupnov, Mem Temp je 84-86, co som zistil, ze pri takychto GPU je to v poriadku hodnota.