Facebook - Účet byl uzamčen

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

evaeva10
nováček

Facebook - Účet byl uzamčen

Příspěvek od evaeva10 »

Ahoj . Nabízím finanční odměnu tomu,kdo mi pomůže odblokovat účet na Facebooku. Ten byl uspaný, protože je propojený s účtem na Instagramu Deborah 02?..a porušuje pravidla komunity. ( Viz příloha) Psala jsem 18.2 na podporu IG- bez odpovědi,vysvětlila jsem,že nejsem Deborah a že mi účet někdo zneužil. Instagram mi odeslal za velmi dlouhou dobu že tento účet byl deaktivován,neexistuje, rozhodnutí nevratné. Nechápu sice, protože mě vyzvali i k doložení občanského průkazu. Bylo.mi to jedno, účet jsem nikdy nepoužila,pouze založila,cca 5 let zpět. Myslela jsem,že jsem tedy vyřešila co fb chtěl...kontaktovala jsem podporu Instagramu a účet byl smazán. Jenže teď jim to Nějak sdělit. Účet nejde vyhledat,nejde se přihlásit,nemůžu kontaktovat podporu.je to defakto prakticky nemožné,je kontaktvat fb podporu,která oficiálně neexistuje a všude vás navádí přes přihlášení na fb a odtud poslat díky jakémusi postupu stížnost či vysvětlení. . Navíc před týdnem se objevila na fb účtu aktivita a ta mi přichází do e-mailu. Dokola se snažím přihlásit,ověřují identitu i na druhém zařízení - nemožné. Messenger to stejné..tohle je práce nějakého hackera. všechno mi zablokoval. A podařilo se mu to perfektně, protože není možné ani založít nový fb ,s novým e-mailem,nickem,nejde mi nic. Koupila jsem si nový mobil,že ho mám zavirovaný. Ne...on nahlásil i mou IP adresu??Děkuji moc za odpověď.
Četla jsem zde pár podobných témat. Vynechte si prosím informace o tom,že používat fb je trapné, nemoderní, hloupé. Já tak mám xx fotek,hodně odkazů a blbostí. Chci svůj účet zpět. Jde to? Kontaktoval by zde někdo za mě tu jejich podporu? Dík za odpověď.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
HelFix
Level 4.5
Level 4.5

Re: Facebook - Účet byl uzamčen

Příspěvek od HelFix »

Nejlepší řešení by byl přímý kontakt na facebook podporu, ale ten neexistuje, pokud tedy neplatíte za Meta Verified :/
WinDroid
Level 6.5
Level 6.5

Příspěvek od WinDroid »

Já měl zablokovaný FB Marketplace (nejspíš za prodej digitálního obsahu) a nikdo mi nikdy neřekl důvod a musel jsem hádat. Každou chvilku jsem podával nějaké žádosti a bez reakce. Náhodou po roce od blokace mi šla podat specificky ta žádost, kterou jsem potřeboval a pak mi to asi do 2 týdnů odblokovali :D Na Facebooku budeš mít hodně velký problém se k tomu dostat, prakticky není žádná možnost a točíš se v kruzích nějakých automatizovaných kravin a FAQ, dokud si systém neusmyslí jinak.
vanuch
Level 1
Level 1

Příspěvek od vanuch »

Nejde se přihlásit na jiné IP adrese jinde, než doma?

Jinak myslím, že je to těžké, Meta obecně, je vlastně nepřátelská firma, která sleduje vlastní podnikatelsko-politické cíle, malou podporu mají jen ti, kdo platí, ostatní uživatelé FB je vlastně vůbec nezajímají, pro Zucka jsme jen odpad.
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Facebook - Účet byl uzamčen
    od evaeva10 » » v Komunikace na internetu
    0 Odpovědi
    7932 Zobrazení
    Poslední příspěvek od evaeva10
  • Zpráva pro Ltb: Ztracený účet
    od WinDroid » » v PC-HELP - připomínky k fóru
    5 Odpovědi