https://pc.bazos.cz/inzerat/216256882/r ... zaruce.php
Čau, posílám dál svůj vymazlený PC základ. Přecházím na novou platformu, takže pro moji RTX 5080 už stavím úplně jiný vnitřek. Tenhle stroj ji ale doteď krmil úplně bez zadýchání, takže výkonu je tam pořád na rozdávání.
Fakturu komponentů klidně pošlu do DM’s a následně přepošlu při odběru fe formátu PDF.
Co v tom je:
• Srdce: 12-jádrový Ryzen 9 5900X na hry i práci (střih, render) pořád absolutní raketa
(Záruka do 18.12.2026)
• Paměti (To nejlepší): 32GB DDR4 Kingston FURY RGB. mají u Alzy záruku 10 let (do roku 2034) takže máš klid
• Zdroj: Seasonic 850W Gold kvalitní držák, co utáhne i ty nejnovější karty. Mám k němu i krabici se všemi kabely (Záruka do 18.12.2028)
• Zbytek: Deska ASUS TUF s Wi-Fi, bílá skříň Corsair a masivní chladič Gelid. (Záruka do 18.12.2026)
• Bez grafiky a SSD: Ty si nechávám do nového. Takže bacha, procesor nemá v sobě grafiku pro provoz tam musíš šoupnout svoji kartu.
• Tlačítko: Na bedně nahoře mi chybí ten plastový kryt tlačítka. Zapíná se to prostě tím "pindíkem" pod ním, funguje to normálně, jen to tak vypadá.
• Krabice: Ty už jsem vyházel (kromě té od zdroje), ale faktury z Alzy samozřejmě mám a dám ti je, zároveň dám veškeré příslušenství jak ke zdroji tak motherboardě.. kabely- manuály, a jeden náhradní větrák originál od corsairu, Taktéž daruju thermalní pastu od thermalgrizzly.
K odběru možné ihned !
Pokud máš zájem, napiš pošlu i benchmarky dle tvé žádosti, není problém i info z biosu atd :)
Hrál/hraju na něm hry jako… Escape from Tarkov/Arc raiders/ Rust/ Sons of the forest/Gow 2018/ Gow ragnarok… vše na 1440p na full detaily a nekdy mi pomohl i frame gen.